Vianoce sú o perníkovej vôni. Vyskúšaje tento jemný a voňavý koláčik.
Môj prvý štedrák, pečený podľa Chuť od Naty 🙂
Nevedela som sa rozhodnúť, či uvarím špenátovú alebo brokolicovú polievku. Dala som do hrnca obe ingrediencie a aby toho nebolo málo, pridala som aj ružičkový kel a vznikla z toho táto zaujímavá polievka. Vyskúšajte. 🙂
Perníkové korenie dodalo tejto delikatese ten správny šmrnc. … a teda, musím povedať, že koláčik je poriadna pochúťka. Opäť pripomínam, stačí len kúsok. 🙂 Nech sme štíhli a fit 🙂 Ďakujem za inšpiráciu The story of a cake 🙂
Keďže ingrediencie sú kalorickejšie (lístkové cesto a smotana), dajte si na tanier naozaj len kúsok a so zvyškom kišu sa rýchlo rozdeľte, aby vás ďalší kúsok zbytočne nelákal. 🙂
Polievka z červenej šošovice alebo obľúbená hokaido polievka? Spravte si 2 v 1 a dočkáte sa neskutočne unikátnej polievky. Vyskúšajte, neobanujete. 🙂
Chutný baklažán môžete zajesť chrumkavými fit tyčinkami. Všetko vlastnej výroby.
Máte chuť na sladké? Upečte si chutné muffiny zo špaldovej múky.
Neviete, čo upiecť? Čo tak kefírové muffinky a k tomu Talianska kávička Agust? Kúpiš tu: http://shop.wecoffee.sk/
Zemiakové lokše môžu mať rôzne prílohy. Tentokrát vyskúšajte s avokádom, cherry paradajkami a parmezánom.