V chladničke som mala veľa cvikle a nevedela som, čo s ňou. Tak som sa rozhodla, že spravím cviklový šalát. Za mňa veľká mňamka. Ak máte radi cviklu, určite vyskúšajte. Jej výraznú chuť v šaláte môžete zjemniť kúskom nakrájaneho jabĺčka.
Keď dostanem chuť na nivu, vynoria sa mi v hlave cestoviny v kombinácií s chuťou slanej nivy, paradajok. Okrem nich som pridala na tanier špenátové listy, uhorku a pór. Nesmie chýbať môj parťák – kvalitný olivový olej.
Len pár výnimiek si na bryndzi nepochutí. Ak k nim nepatríte, vyskúšajte ju s naším farebným tanierom.
Mozzarella, paradajka a bazalka. Táto overená trojica nikdy nesklame.
Dajte si večeru plnú zeleniny, na ktorej tróni vajíčko.
Omeleta môže byť skutočne s hocičím, napríklad aj s tuniakom.
Tento druh večere máme radi. Rýchly, zdravý a pestrý aj pre oči.
Túto polievku si zamilujete, je to naozaj gurmánsky zážitok.
Na tomto tanieri nuda nehrozí! Obed lákavý na pohľad i chuť.