Losos so syrovou omáčkou cviklou a pestrofarebným šalátom

Na tomto tanieri nuda nehrozí! Obed lákavý na pohľad i chuť.

Ingrediencie

  • losos
  • korenie štyroch farieb
  • mlieko
  • čerstvý syr
  • pór
  • paradajky
  • cvikla
  • paprika
  • mrkva
  • ľadový šalát
  • olivový olej

Postup

  1. Filet lososa potrieme olivovým olejom a morskou soľou a pečieme v rúre 220 stupňov 4 - 6 minút.
  2. Surovú cviklu si nastrúhame.
  3. Šalát spravíme nasledovne: nakrájame ľadový šalát, paradajky, papriku, pór a mrkvu nastrúhame. Pridáme olivový olej a všetko spolu zamiešame.
  4. Syrová omáčka: na panvicu umiestnime čerstvý syr, po zovretí pridáme trošku mlieka a premiešame.
  5. Losos polejeme syrovou omáčkou, ochutíme korením štyroch farieb, pridáme cviklu a šalát.

Recepty podľa ingrediencií

» «