Nivová omáčka s celozrnnými cestovinami a špenátovými listami

Keď dostanem chuť na nivu, vynoria sa mi v hlave cestoviny v kombinácií s chuťou slanej nivy, paradajok. Okrem nich som pridala na tanier špenátové listy, uhorku a pór. Nesmie chýbať môj parťák – kvalitný olivový olej.

Ingrediencie

  • celozrnné cestoviny fusilli
  • syr niva
  • mlieko
  • paradajky
  • pór
  • špenátové listy

Postup

  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu.
  2. Na panvici roztopíme syr niva, pridáme mlieko a vytvoríme omáčku.
  3. Cestoviny podávame s nivovou omáčkou, špenátovými listami, nakrájaným pórom a paradajkami.
  4. Nezabudnite podrobiť kúsky nivy a pokvapkať olivovým olejom.

Recepty podľa ingrediencií

» «