Jednoduché jedlo, ktoré si zaslúži vašu pozornosť 🙂
Spestrite svoj tanier farebným cviklovým humusom.
Tento obed navrhujem za národné jedlo . Nech vás neodradí vzhľad, chuťovo je to pecka. ?Mám rada ten pocit, keď po spapaní kvalitného jedla nie je žiadna ťažoba, únava… ? Naopak, kopec energie.
Nevedela som sa rozhodnúť, či uvarím špenátovú alebo brokolicovú polievku. Dala som do hrnca obe ingrediencie a aby toho nebolo málo, pridala som aj ružičkový kel a vznikla z toho táto zaujímavá polievka. Vyskúšajte. 🙂
Skúšali ste spolu zapiecť karfiol, brokolicu, pór a ružičkový kel? Ak nie, určite vyskúšajte túto kombináciu na večeru.
Na takto upravenú zeleninu určite ľahko nalákate aj deti.
Zapečený karfiol s ružičkovým kelom. Dusený baklažán s cuketou a cibuľou, podávané s roztopenou mozzarellou.
Večera, ktorá vyzerá chutne a rovnako aj chutí.