Krúpky s mix zeleninou

Jednoduché jedlo, ktoré si zaslúži vašu pozornosť 🙂

Ingrediencie

  • pšeničné krúpky
  • pór
  • hlávkový kel
  • mrkva
  • ghee maslo
  • cesnak (2 strúčiky)
  • kvalitný ľanový olej

Postup

  1. Krúpky umiestnime cez noc do vody.
  2. Keď zmäknú (zistíte, či sa vám dajú rozpučiť), uvaríme ich vo vriacej vode cca 5 minút.
  3. Na wok panvici roztopíme kúsok masla ghee, pridáme pokrájaný cesnak, pór, kel, strúhanú mrkvu a dusíme cca 10 minút.
  4. Pridáme uvarené a scedené krúpky a všetko spolu premiešame.
  5.  Podávame s pokvapkané ľanovým olejom (ľanový olej skladujte v chladničke, rýchlo oxiduje).
  6. Hotovo :)

Recepty podľa ingrediencií

» «