Ak máte radi kombináciu karfiolu, kokosového mlieka a zázvoru určtie vyskúšajte polievku, ktorú vytuningujete pečeným karfiolom s kurkumou. Pecka.
Ak máte zdravú vlnu kuchtenia alebo ste v zoštíhovacom režime mám pre vás super tip na mňamku na víkend. Vyskúšajte zapečený karfiol s tofu a prepelíčimi vajíčkami.
Hokaido polievočka vylepšená o pečený karfiol a kokosové mlieko. Vyskúšate?
Top vychytávka na večeru. Skúšala som prvý krát a veru, vyšla z toho zaujímavá kombinácia chutí :).
Skúšali ste spolu zapiecť karfiol, brokolicu, pór a ružičkový kel? Ak nie, určite vyskúšajte túto kombináciu na večeru.
Karfiol sa dá zapiecť na množstvo spôsobov, napríklad aj s hráškom, cherry paradajkami či mozzarellou.
Karfiol obsahuje bielkoviny, vlákninu, železo, vápnik, horčík, fosfor, draslík, sodík, zinok, fluorid, meď, selén, mangán, omega 3 a omega 6 mastné nenasýtené kyseliny, vitamíny A, B, C, E, K. Doprajte si ho na večeru v zapekacej miske :).