Skúšali ste spolu zapiecť karfiol, brokolicu, pór a ružičkový kel? Ak nie, určite vyskúšajte túto kombináciu na večeru.
Za inšpiráciu ďakujem tinkinerecepty.sk 🙂
Ďakujem za inšpiráciu tinkinerecepty.sk Receptík som trošku zmenila, je bez múky a smotany, úplne light verzia.
V chladničke som mala veľa cvikle a nevedela som, čo s ňou. Tak som sa rozhodla, že spravím cviklový šalát. Za mňa veľká mňamka. Ak máte radi cviklu, určite vyskúšajte. Jej výraznú chuť v šaláte môžete zjemniť kúskom nakrájaneho jabĺčka.
Syrové uzlíčky sú mňamka, to vie predsa každý. Ozvláštnite si nimi večeru.
Aj obyčajný zeleninový šalát sa môže zmeniť na špeciálny. Stačí len pridať olivy a bryndzu.
Len pár výnimiek si na bryndzi nepochutí. Ak k nim nepatríte, vyskúšajte ju s naším farebným tanierom.
Karfiol sa dá zapiecť na množstvo spôsobov, napríklad aj s hráškom, cherry paradajkami či mozzarellou.
Vajíčka, paradajky a špenát. Obľúbenú omeletovú kombináciu si určite zamilujete.