Morčací segedín bez múky a smotany

Ďakujem za inšpiráciu tinkinerecepty.sk
Receptík som trošku zmenila, je bez múky a smotany, úplne light verzia.

 

Ingrediencie

  • morčacie mäso (600 g)
  • cibuľa (2 ks)
  • mrkva (1 ks)
  • cesnak (3 strúčiky)
  • kyslá kapusta (500 g)
  • olej
  • rasca
  • kurkuma
  • červená mletá paprika
  • citrónová šťava
  • morská soľ
  • majorán

Postup

  1. Na troške oleja speníme pokrájanú cibuľu, pridáme rascu, pokrájané morčacie mäso a miešame 3 minúty.
  2. Pridáme strúhanú mrkvu, prelisovaný cesnak, červenú mletú papriku, kurkumu, kapustu, zalejeme vodou a varíme od zovretia 25 minút.
  3. Dochutíme citrónovou šťavou, morskou soľou a majoránom.
  4. Hotovo. :)

Recepty podľa ingrediencií

» «