Tento obed navrhujem za národné jedlo . Nech vás neodradí vzhľad, chuťovo je to pecka. ?Mám rada ten pocit, keď po spapaní kvalitného jedla nie je žiadna ťažoba, únava… ? Naopak, kopec energie.
Fenikel nie je len obyčajné korenie. Okrem iných výhod pomáha aj tráviacemu systému, je prospešný pri chudnutí a zároveň potlačuje chuť do jedla. Dajte si ho s chutne pripraveným mäskom.
Skúšali ste spolu zapiecť karfiol, brokolicu, pór a ružičkový kel? Ak nie, určite vyskúšajte túto kombináciu na večeru.
Keďže ingrediencie sú kalorickejšie (lístkové cesto a smotana), dajte si na tanier naozaj len kúsok a so zvyškom kišu sa rýchlo rozdeľte, aby vás ďalší kúsok zbytočne nelákal. 🙂
V chladničke som mala veľa cvikle a nevedela som, čo s ňou. Tak som sa rozhodla, že spravím cviklový šalát. Za mňa veľká mňamka. Ak máte radi cviklu, určite vyskúšajte. Jej výraznú chuť v šaláte môžete zjemniť kúskom nakrájaneho jabĺčka.
Takéto zelené cestoviny sú veľmi chutné, istotne si ich obľúbite aj vy.
Zvýšili vám mäso zo včerajšieho obeda? Pripravte si z neho chutné rizoto.
Len pár výnimiek si na bryndzi nepochutí. Ak k nim nepatríte, vyskúšajte ju s naším farebným tanierom.