Zapečený karfiol s brokolicou, pórom a ružičkovým kelom
Skúšali ste spolu zapiecť karfiol, brokolicu, pór a ružičkový kel? Ak nie, určite vyskúšajte túto kombináciu na večeru.
Ingrediencie
brokolica (1 menšia)
karfiol (cca 4 odkrojené hlavičky)
ružičkový mini kel (4 ks)
pór (5 - 6 nakrájaných krúžkov)
syr eidam (100 g)
vajíčka (3 ks)
mlieko (150 ml)
muškátový oriešok
morská soľ
Postup
Do vriacej vody vložíme hlavičky karfiolu s ružičkovým kelom a varíme 10 minút, po 10 minútach pridáme do vriacej vody brokolicu a varíme ďalších 5 minút spolu s karfiolom a ružičkovým kelom.
Scedíme a vychladený karfiol, brokolicu a ružičkový kel striedavo vložíme do zapekacej misy.
Na zeleninu nastrúhame syr.
V miske zmiešame vajíčka, mlieko, pridáme strúhaný muškátový oriešok, osolíme podľa potreby a vzniknutou zmesou zalejeme zeleninu.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok