Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Cviklový hummus
Ak máte radi cviklu a cícer, vyskúšajte tento hummus. Určite vám bude chutiť. 🙂
Ingrediencie
cícer (150 g)
uvarená cvikla (150 g)
cesnak (3 strúčiky)
olivový olej (3 PL)
šťava z citróna (1/2)
pasta tahin (2 PL)
morská soľ
korenie
Postup
Cícer necháme cez noc vo vode a varíme cca 40 minút (podľa potreby). Prípadne použite hotový z konzervy.
Cviklu varíme vo vode cca 15 minút.
Uvarený cícer a cviklu rozmixujeme s cesnakom, olivovým olejom, šťavou z citróna a pastou tahin.
Ak je potrebné, zriedime so šťavou z cícera alebo vodou.
Hummus výborne chutí na opečenom celozrnnom chlebe alebo aj ako príloha k hovädziemu mäsku.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cesnak
cícer
cvikla
hummus
Zapečený karfiol s brokolicou, pórom a ružičkovým kelom
» «
Pečený losos s varenou zeleninou a zemiakmi
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok