Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Bryndzový demikát
Sýta bryndzová polievka so zemiakmi a kôprom. Vyskúšajte na obed.
Ingrediencie
cibuľa (1 ks)
maslo (50 g)
zemiaky (300 g)
červená mletá paprika
bryndza (200 g)
mlieko (2 dl)
zemiakové vločky (1 PL)
voda (1 liter)
kôpor
Postup
Pokrájanú cibuľu speníme na masle, pridáme pokrájané zemiaky, červenú mletú papriku a zalejeme vodou. Varíme cca 15-20 minút.
Bryndzu vyšľaháme s mliekom a zemiakovými vločkami a primiešame do zemiakového základu, chvíľku povaríme.
Dochutíme kôprom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
bryndza
kôpor
zemiaky
Zeleninka s kokosovým mliekom, kešu orieškami a hrozienkovou ryžou
» «
Celozrnné cestoviny so zeleninou, pestom a parmezánom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok