Mozzarella, paradajka a bazalka. Táto overená trojica nikdy nesklame.
Domáce vajíčka sú jednoducho domáce. Rozdiel spoznáte po prvom zahryznutí.
Roztopený syr niva a zeleninka – lahodná kombinácia chutí.
Grilovaný hermelín je obľúbená „rýchlovka“ ktorá chutí azda každému.
Na takto upravenú zeleninu určite ľahko nalákate aj deti.
Baklažán je skvelou potravinou pre srdce i mozog. Tak do toho, začleňte ho do svojho jedálnička aj vy!
Pečený baklažán a cuketu môžete podávať so šalátom k mäsu, rybe alebo len tak snackovať.
Zapečený karfiol s ružičkovým kelom. Dusený baklažán s cuketou a cibuľou, podávané s roztopenou mozzarellou.
Šalátik ochutený mojím najobľúbenejším triom: olivový olej, tekvicový olej a balzamiko.
Cviklu si vďaka jej farbe i typickej chuti nemáte šancu s ničím pomýliť. Tak neváhajte a pridávajte si ju k rôznym jedlám.