Toto jedlo som varila v premiére a určite ešte zopakujem. Kombinácia pohánky, bryndze, póru a mletej červenej papriky je proste úžasná. Vyskúšajte 🙂
Hliva obsahuje veľa vlákniny, bielkoviny, esenciálne aminokyseliny, vitamíny B1, B2, B3, B5, B7 a C, z minerálnych látok vápnik, železo, horčík, fosfor, draslík, selén, zinok a sodík. Posilnite si imunitu touto chutnou polievočkou.
Top vychytávka na večeru. Skúšala som prvý krát a veru, vyšla z toho zaujímavá kombinácia chutí :).
Z mungo fazuliek a celozrnného kuskusu vzniklo toto skvelé jedlo. Tajná ingrediencia v mungo kréme je suché droždie. Nie je to klasické droždie, ale inaktivované, ktoré chuťou a vôňou pripomína parmezán.
Rýchle, ľahké, chutné a zdravé. Jednoducho obed, ako sa patrí.