Hermelín ľahko zasýti, zeleninka zase doplní vitamíny.
Mozzarella, paradajka a bazalka. Táto overená trojica nikdy nesklame.
Domáce vajíčka sú jednoducho domáce. Rozdiel spoznáte po prvom zahryznutí.
Roztopený syr niva a zeleninka – lahodná kombinácia chutí.
Grilovaný hermelín je obľúbená „rýchlovka“ ktorá chutí azda každému.
Na takto upravenú zeleninu určite ľahko nalákate aj deti.
Pečený baklažán a cuketu môžete podávať so šalátom k mäsu, rybe alebo len tak snackovať.
Zapečený karfiol s ružičkovým kelom. Dusený baklažán s cuketou a cibuľou, podávané s roztopenou mozzarellou.
V hlavnej úlohe tuniak a vajíčko na mäkko so šalátovými listami, paradajkou a parmezánom.
V jednoduchosti je krása. Tento recept je toho krásnym príkladom.