V chladničke som mala veľa cvikle a nevedela som, čo s ňou. Tak som sa rozhodla, že spravím cviklový šalát. Za mňa veľká mňamka. Ak máte radi cviklu, určite vyskúšajte. Jej výraznú chuť v šaláte môžete zjemniť kúskom nakrájaneho jabĺčka.
Keď dostanem chuť na nivu, vynoria sa mi v hlave cestoviny v kombinácií s chuťou slanej nivy, paradajok. Okrem nich som pridala na tanier špenátové listy, uhorku a pór. Nesmie chýbať môj parťák – kvalitný olivový olej.
Takéto zelené cestoviny sú veľmi chutné, istotne si ich obľúbite aj vy.
Aj obyčajný zeleninový šalát sa môže zmeniť na špeciálny. Stačí len pridať olivy a bryndzu.
Zvýšili vám mäso zo včerajšieho obeda? Pripravte si z neho chutné rizoto.
Len pár výnimiek si na bryndzi nepochutí. Ak k nim nepatríte, vyskúšajte ju s naším farebným tanierom.
Vajíčka, paradajky a špenát. Obľúbenú omeletovú kombináciu si určite zamilujete.
Ľahkým šalátikom na večeru nič nepokazíte.
Jednoduchý zeleninový šalátik stačí doplniť o chutný cottage syr a večera je hotová.
Jednoduchý recept, ktorý poteší aj náročnejších gurmánov.