Palacinky sú obľúbené jedlo mojich detí. Robíme si ich s kokosovým sirupom z nektáru, alebo s tvarohom.
Top vychytávka na večeru. Skúšala som prvý krát a veru, vyšla z toho zaujímavá kombinácia chutí :).
Skúšali ste spolu zapiecť karfiol, brokolicu, pór a ružičkový kel? Ak nie, určite vyskúšajte túto kombináciu na večeru.
Vyskúšajte na raňajky túto pochúťku. Pripravíte ju večer a do rána sa všetky chuti dokonale spoja.
Keďže ingrediencie sú kalorickejšie (lístkové cesto a smotana), dajte si na tanier naozaj len kúsok a so zvyškom kišu sa rýchlo rozdeľte, aby vás ďalší kúsok zbytočne nelákal. 🙂
Ak máte radi krémovú chuť syru, tak si tieto špagety určite zamilujete.
Karfiol sa dá zapiecť na množstvo spôsobov, napríklad aj s hráškom, cherry paradajkami či mozzarellou.
Večera, ktorá vyzerá chutne a rovnako aj chutí.
Po dlhšom čase palacinky, robím ich bez cukru, aby sa dali papať na sladko alebo na slano.
Rýchly a jednoduchý recept. Mňam!