Polievka v sychravom počasí so správnym korením dokáže potešiť nielen telo aj myseľ. Uprednostňujem jedlo, ktoré ma nabije a dá mi do žíl tú správnu energiu :).
Takto si prestavujem jeseň na tanieri. Veľa pestrej zeleniny zo záhradky. Na doplnenie bielkovín som prihodila na plech cícer. Bez šampiňónov si už neviem predstaviť porciu pečenej zeleniny. No proste mňam, takéto jedlo ja môžem.
Po odfotení záberu som zjedla obe polievky a to skoro rýchlosťou blesku. Mňam, bol to môj obed :). Táto polievka je top a uvarila som ju ani neviem ako. V poliekve skončila všetka zelenina, ktorú som v chladničke a mrazničke našla.
Jednoduché a výživné jedlo, také mám v obľube.
Raz za čas príde chuť aj na pikantné.
Mám rada nové a jednoduché chute. Hliva s quinoa je jednoduchý recept a inovatívny v kuchyni. Čo vy na to?
Objavila som Maxsport cestoviny z čiernej fazule s vysokým obsahom bielkovín. Cestoviny sú bezlepkové a máte ich uvarené do 8 minút.
Jednoduché, rýchle a sýte. Pri cestovinách sa naučme používať rôzne kvalitné oleje, ktorými pokvapkáme jedlo pred podávaním (ľanový, tekvicový, extra virgin olivový olej).
Jednoduché, zdravé a chutné. Pečená zeleninka je top!
Dostali sa ku mne bedle jedlé a rozmýšľala som, čo s nimi. Vymyslela som takúto kombináciu: kuskus, špenát, bedle jedlé a cuketka. Kto vyskúša?