Špaldu používam na zahustenie polievok, na prípravú kaší, nátierok, šalátov. Prípadne ju môžete použiť namiesto ryže. Vyskúšajte tento jednoduchý recept.
Ingrediencie
špaldové krúpy veľké (100 g)
fazuľové struky (30 g)
baby mrkva (30 g)
hrášok (40 g)
červená mletá paprika (1/2 ČL)
maslo (1/2 ČL)
Postup
Krúpky uvaríme podľa návodu. Opláchneme, nachvíľu namočíme do vody a varíme cca 15 minút.
Na panvici roztopíme hoblinku masla, pridáme trošku mletej červenej papriky, ďalej rozmrazený hrášok, baby mrvku, fazuľové struky, zalejeme toršku vody a chvíľku dusíme.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok