Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Zapečený karfiol s cviklou a kozím syrom
Top vychytávka na večeru. Skúšala som prvý krát a veru, vyšla z toho zaujímavá kombinácia chutí :).
Ingrediencie
karfiol
pór
červená cvikla
vajíčka
mlieko
syr eidam
muškátový oriešok
kozí syr
Postup
Cviklu očistíme a v celku varíme vo vode 15 minút.
Karfiol vložíme do vriacej vody a varíme 5 minút.
Do zapekacej misky vložíme brokolicu, pokrájanú cviklu a pór.
Vajíčka zmiešame s mliekom a muškátovým orieškom a postrúhaným syrom.
Zmes vylejeme na zeleninu, na vrch poukladáme kozý syr.
Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 40 minút.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cvikla
karfiol
kozí syr
mlieko
pór
vajíčka
Kváskový štedrák
» «
Lahodný pečený králik
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok