Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Zapečený baklažán s cesnakovým dresingom
Baklažán je pochúťka, ktorú pripravíte naozaj ľahko.
Ingrediencie
baklažán
paradajky
mozzarella
cesnak (3-4 strúčiky)
biely jogurt
parmezán
eidam syr
olivový olej
Postup
Baklažán prekrojíme, nakrájame v hornej časti na štvorčeky.
Do štvorčekov dáme zmes olivového oleja, soli a rozpučeného cesnaku a na to nakrájané paradajky.
Dáme piecť do rúry na 180 stupňov na 15 minút, následne na to uložíme na paradajky nakrájanú mozzarellu a posypeme eidamom a parmezánom.
Zapečený baklažán podávame s dresingom (biely jogurt, rozpučený cesnak, olivový olej).
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
baklažán
cesnak
mozzarella
parmezán
Roztopený olomoucký syr s hráškom, cuketou a pórom
» «
Quinoa so zeleninou, mozzarellou a fazuľou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok