Vyskúšajte chutný a nenáročný obedík, ktorý ocenia aj veľkí gurmáni.
Ingrediencie
baklažán
cesnak
olivový olej
morská soľ
paradajky
mozzarella
ryža
biely jogurt
olivový olej
Postup
Baklažán rozkrojíme na polovice, na vnútornej vrchnej časti vytvoríme nožíkom štvorčeky do medzier dáme pretlačený cesnak zmiešaný s olivovým olejom a soľou.
Na vrch dáme nakrájané paradajky.
Pečieme v rúre 180 stupňov cca 30 minút. Pred koncom (5 minút) poukladáme pokrájanú mozzarellu.
Ryžu uvaríme podľa návodu.
Dresing: biely jogurt zmiešame s pretlačeným cesnakom a olivovým olejom.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok