Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Šalát s tuniakom pokvapkaný citrónom
Jednoduchý recept, ktorý poteší aj náročnejších gurmánov.
Ingrediencie
ľadový šalát
špenátové listy
mrkva
uhorka
tuniak vo vlastnej šťave
ľanový olej
parmezán
citrón
Postup
Šalátové listy pokrájame, mrkvu postrúhame.
Pridáme tuniak, pokvapkáme citrónom a ľanovým olejom.
Podávame so strúhaným parmezánom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
mrkva
parmezán
ryba
špenátové listy
tuniak
Losos s restovanou zeleninkou
» «
Pečený baklažán a cuketa s cesnakom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok