Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Rizoto zo pstruha
Chcete si užiť aj posledný kúsok chutného pstruha? Pripravte si z neho rizoto. Neoľutujete.
Ingrediencie
vopred upečený pstruh
hnedá ryža
maslo
rozmarín
cibuľa
parmezán
Postup
Ryžu uvaríme podľa návodu.
Na panvici roztopíme maslo a pridáme nakrájanú cibuľu. Restujeme do sklovita.
Pridáme očistené mäso z pstruha, ryžu, parmezán a rozmarín.
Rizoto podávame pokvapkané olivovým olejom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
pstruh
ryba
ryža
Overnight ovsená kaša s arašidovým maslom a banánom
» «
Fašírka s opečenou cuketou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok