Raw kokosovo orechový koláčik osviežený mrvkou a medovým maskarpone

Kúsok mrkvovo-orechovo-kokosového raw koláča s medovým mascarpone na olovrant. Môže byť?

Ingrediencie

  • cesto: 4-5 ks mrkvy, 2 šálky ovsených vločiek, 1 šálka strúhaného kokosu, 1 šálka vlašských orechov, 1 šálka datlí, 1/2 šálky hrozienok, 1 PL javorového sirupu, 1 ČL škorice
  • krém: syr mascarpone 250 g, 2 PL medu, pár kvapiek vanilkového extraktu

Postup

  1. Datle a hrozienka vložíme do chladničky deň vopred.
  2. Mrkvu nastrúhame.
  3. V mixéri rozmixujeme vločky, kokos a orechy, ďatle a hrozienka.
  4. Zmes primiešame k mrkve spolu so škoricou.
  5. Umiestnime na plech, na vrch koláča natrieme krém (mascarpone zmiešame s medom a vanilkovým extraktom) a uložíme do chladničky na cca 2 hodiny. Hotovo :).

Recepty podľa ingrediencií

» «