Pestrofarebný šalát s chrumkavým cícerom

Cícer je priam bielkovinovou bombou. Doprajte si ho aj v tomto obede.

Ingrediencie

  • zemiaky
  • cestoviny
  • biely jogurt
  • olivy
  • cherry paradajky
  • mix šalátových listov
  • mrkva
  • pečený cícer

Postup

  1. Cícer pripravíme nasledovne: uvarený cícer zmiešame s olivovým olejom, pridáme korenie štyroch farieb. Dobre zamiešame a pečieme v rúre 180 stupňov, cca 30 minút, občas premiešame.
  2. Mix zelených šalátov (rukola, polníček, špenátové listy) pokvapkáme olivovým olejom. Mrkvu nastrúhame, uvarené celozrnné cestoviny zmiešame s bielym jogurtom. Ďalej pridáme uvarené zemiaky, olivy, nakrájané cherry paradajky.

Recepty podľa ingrediencií

» «