Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Pečený baklažán a cuketa s cesnakom
Pečený baklažán a cuketu môžete podávať so šalátom k mäsu, rybe alebo len tak snackovať.
Ingrediencie
baklažán
cuketa
olivový olej
cesnak
himalájska soľ
parmezán
Postup
Cuketu a baklažán nakrájame na kolieska.
Na plech uložíme alobal, ktorý potrieme olivovým olejom a poukladáme plátky baklažánu a cukety.
Natrieme olivovým olejom zmiešaným s pretlačeným cesnakom a soľou.
Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 20 minút.
Podávame so strúhaným parmezánom, špenátovými listami a paradajkami.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
baklažán
cesnak
cuketa
olivový olej
parmezán
syr
Šalát s tuniakom pokvapkaný citrónom
» «
Zapečenený karfiol s ružikovým kelom podávaný s roztopenou mozzarellou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok