Máte radi omeletu? Ja som jej veľký nadšenec. Keď nie je nič v chladničke, vajíčka sú tam vždy, vyberiem mrazenú zeleninku a zdravé jedlo je hotové do pár minút
Ingrediencie
vajcia z Babickin dvor (2 ks)
špenátové listy (hrsť)
šampiňóny (5 ks)
ghee maslo
soľ
tofu
pór (50 g)
lahôdkové droždie
Postup
Na panvici roztopíme kúsok ghee masla.
Umiestniem nakrájané šampiňóny a 10 minút podusíme, pridáme pokrájané špenátové listy a 1-2 minútky miešame.
Na panvicu vlejem rozmiešané vajcia a omeletu pečieme z oboch strán.
Po vybratí omelety na panvicu opäť umietime kúsok masla a pridáme pokrájaný pór a tofu a zmiešame s lahôdkovým droždím.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok