Omeleta so špenátom a šampiňónmi podávana s tofu

Máte radi omeletu? Ja som jej veľký nadšenec. Keď nie je nič v chladničke, vajíčka sú tam vždy, vyberiem mrazenú zeleninku a zdravé jedlo je hotové do pár minút

Ingrediencie

  • vajcia z Babickin dvor (2 ks)
  • špenátové listy (hrsť)
  • šampiňóny (5 ks)
  • ghee maslo
  • soľ
  • tofu
  • pór (50 g)
  • lahôdkové droždie

Postup

  1. Na panvici roztopíme kúsok ghee masla.
  2. Umiestniem nakrájané šampiňóny a 10 minút podusíme, pridáme pokrájané špenátové listy a 1-2  minútky miešame.
  3. Na panvicu vlejem rozmiešané vajcia a omeletu pečieme z oboch strán.
  4. Po vybratí omelety na panvicu opäť umietime kúsok masla a pridáme pokrájaný pór a tofu a zmiešame s lahôdkovým droždím.
  5. Miešame cca 5 minút.
  6. Omeletu podávame s tofu.
  7. Hotovo :).

Recepty podľa ingrediencií

» «