Nivová omáčka s celozrnnými cestovinami a špenátovými listami
Keď dostanem chuť na nivu, vynoria sa mi v hlave cestoviny v kombinácií s chuťou slanej nivy, paradajok. Okrem nich som pridala na tanier špenátové listy, uhorku a pór. Nesmie chýbať môj parťák – kvalitný olivový olej.
Ingrediencie
celozrnné cestoviny fusilli
syr niva
mlieko
paradajky
pór
špenátové listy
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Na panvici roztopíme syr niva, pridáme mlieko a vytvoríme omáčku.
Cestoviny podávame s nivovou omáčkou, špenátovými listami, nakrájaným pórom a paradajkami.
Nezabudnite podrobiť kúsky nivy a pokvapkať olivovým olejom.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok