Kuracie rizoto s parmezánom a cviklovým šalátom

Pripravte si lahodné kuracie rizoto a doplňte ho o vynikajúci cviklový šalát.

Ingrediencie

  • hnedá ryža
  • mrazený hrášok
  • čerstvá cvikla
  • mrkva
  • cibuľa
  • parmezán
  • maslo
  • kuracie mäso (vopred upečené/uvarené)
  • biele korenie

Postup

  1. Na wok panvici roztopíme kúsok masla a pridáme olivový olej.
  2. Speníme nakrájanú cibuľu a surovú (opláchnutú) ryžu. Miešame 5 minút. Zalejeme trochou vývaru a miešame.
  3. Po odparení vývaru opäť zalejeme ryžu vývarom a proces opakujeme cca 20 minút. Medzitým rizoto stále miešame.
  4. Minútku pred koncom pridáme do rizota biele korenie, vopred upečené/uvarené a nakrájané kuracie mäsko, strúhaný parmezán a kúsok masla.
  5. Podávame s cviklovým šalátom recept tu 

Recepty podľa ingrediencií

» «