Top rizoto ešte lepšie je s pravými sušenými dubákmi :).
Ingrediencie
arborio ryža
šalotka cibuľa
šampiňóny
kurací vývar
biele korenie
maslo
olivový olej
suchá šnka
parmezán
Postup
Vo wok panvici na troške olivového oleja speníme nakrájanú cibuľu a surovú (opláchnutú) ryžu . Miešame 5 minút a pridáme pokrájané šampiňóny a biele korenie.
Zalejeme trochou vývaru a miešame. Po odparení vývaru opäť zalejeme rizoto vývarom a proces opakujeme cca 20-25 minút. Medzitým rizoto stále miešame.
Minútku pred koncom pridáme do rizota strúhaný parmezán a kúsok masla.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok