Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Hemendex s pečenými zemiakmi s rozmarínom a cesnakovým dresingom
Tento obed pripravíte so surovinami, ktoré nájde doma úplne každý.
Ingrediencie
zemiaky
rozmarín
cesnak
šunka
vajíčka
biely jogurt
Postup
Zemiaky pokrájame, vložíme do pekáča spolu s pokrájaným cesnakom a premiešame s olivovým olejom. Pečieme v rúre 180 stupňov cca 50 minút.
Na panvicu umiestnime kúsok masla, po roztopení uložíme plátky šunky a vajíčka. Pečieme do požadovaného stavu.
Dresing urobíme nasledovne: zmiešame biely jogurt s pretlačeným cesnakom a olivovým olejom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
biely jogurt
rozmarín
vajíčka
zemiaky
Ryžové rezance so šampiňónmi a avokádom
» «
Pestrofarebný šalát s chrumkavým cícerom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok