V chladničke som mala veľa cvikle a nevedela som, čo s ňou. Tak som sa rozhodla, že spravím cviklový šalát. Za mňa veľká mňamka. Ak máte radi cviklu, určite vyskúšajte. Jej výraznú chuť v šaláte môžete zjemniť kúskom nakrájaneho jabĺčka.
Ingrediencie
polníček
špenátové listy
ľadový šalát
cvikla surová
pór
paradajky
uhorka
olivový olej
tekvicový olej
balzamiko
bylinková soľ
jablko
Postup
Špenátové listy a polníček nakrájame na menšie kúsky spolu s pórom, paradajkami a uhorkou.
Očistenú, čerstvú cviklu nastrúhame na strúhadle.
Šalát ochutíme olivovým olejom, tekvicovým olejom, balzamikom a bylinkovou soľou.
Na spestrenie môžeme do šalátu primešať kúsok nakrájaného jabĺčka
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok