Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Celozrnné cestoviny so zeleninou, pestom a parmezánom
Cuketa a baklažán – nízkokalorické zeleniny plné vitamínov, ktoré sa dajú pripraviť na množstvo spôsobov. Napríklad aj takto.
Ingrediencie
celozrnné ražné cestoviny
cukta
baklažán
cibuľa
vlašské orechy
paradajka
pesto z medvedieho cesnaku
mlieko
parmezán
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Na troške masla opečieme nakrájanú cibuľku, cuketu a baklažán.
Osobitne si pripravíme omáčku s pesta z medvedieho cesnaku a mlieka.
Cestoviny podávame s omáčkou, zeleninovou zmesou, paradajkou, parmezánom, orechmi a olivovým olejom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
baklažán
cestoviny
cuketa
medvedí cesnak
orechy
parmezán
syr
Bryndzový demikát
» «
Fazuľovo-mozzarellový šalát
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok