V premiére som skúšala bezlepkový cheesecake a keď ma ovanula svieža vôňa čerstvo kvitnúcej levandule nezaváhala som nad príchuťou. Cesto som robila z kukuričnej a pohánkovej múky a vo vnútri koláča sú na osvieženie aj čučoriedky. Vyskúšajte si urobiť levanduľový cukor, ktorý si vytvoríte zmiešaním kokosového cukru a kvietkov levandule.
Ak ste nadšenec maku, upečte si tento geniálny koláčik z makovej múky od Natur Farm. Kombinácia s tvarohom a bobouľovým ovocím je viac než dobrá.
Tento chlebík si môžete spraviť aj na sladko, stačí pridať javorový sirup, sušené hrozienka, brusnice, datle.
Nevedela som sa rozhodnúť či si spravím špagety s lososom alebo s tvarohom, tak si dopriala obe ingrediencie v jednom tanieri :). Vyskúšajte.
Špagety patria do kategórie jednoduchých jedál, pri ktorých príprave nemusíte tráviť veľa času v kuchyni. Vyskúšajte si ich pripraviť pre zmenu so šampiňónmi v kombinácií s tvarohom.
Vápniková bomba na raňajky či olovrant – makový koláčik bez múky so slivkami, tvarohom a ríbezľovým džemom.
Palacinky sú obľúbené jedlo mojich detí. Robíme si ich s kokosovým sirupom z nektáru, alebo s tvarohom.
Tvarohový koláčik z projektíku „delicious outfit“ kde ladím s jedlom :).
Môj prvý štedrák, pečený podľa Chuť od Naty 🙂
Experiment vyšiel … keď je chuť na zdravšiu verzie pizze a po ruke je len cícerová múka. Vyskúšajte :).