Zelenina pripravená na bylinkovom masle je hotová pochúťka. Vyskúšajte sami!
Neviete sa naučiť na brokolicu či hrášok? Vyskúšajte ich posypať syrom.
Roztopený syr niva a zeleninka – lahodná kombinácia chutí.
Zelená rýchlovka na večeru s rozvoniavajúcim olomouckým syrečkom.
Aj omeleta môže byť farebná. Vyzdobte si ju špenátom, hráškom i paradajkami.
Vyskúšajte rizoto bez mäsa. To nahradí poriadna dávka zeleniny.
Jednoduchá, zdravá a farebná. Dusená zeleninka chutí ako príloha, ale aj samotná.
Opäť omeleta. Tentoraz však zelenina nebude jej súčasťou, ale prílohou.
Ak máte radi oštiepok, neváhajte ho použiť aj do omelety.
Na jar si určite spravte aspoň raz polievku z medvedieho cesnaku.