Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Restovaná cuketa s paradajkou a čerstvým špenátom
Tento druh večere máme radi. Rýchly, zdravý a pestrý aj pre oči.
Ingrediencie
cuketka
maslo
cesnak
paradajky
špenátové listy
cestoviny (odporúčam celozrnné)
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Na troške masle speníme nakrájaný cesnak, pridáme pokrájanú cuketku a pečieme do jemného zhnednutia.
Po upečení cukety pridáme pokrájané paradajky a pár cestovín (cestoviny na večeru jedzte výnimočne)
Podávame s čerstvými špenátovými listami a pokvapkáme olivovým olejom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cesnak
cestoviny
cuketa
olivový olej
paradajka
špenátové listy
Losos s dusenou zeleninou
» «
Tvarohový koláč s čučoriedkami a malinami bez múky
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok