Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Losos so špenátovým rizotom, dusenou cuketou a pórom
Chutný losos v sebe skrýva kopu výhod a hoci ide o tučnú rybu, je vhodný aj pri chudnutí.
Ingrediencie
losos
maslo
cesnak
pažítka
špenátové listy
dlhozrnná ryža
cuketa
pór
Postup
Ryžu uvaríme podľa návodu.
Na masle speníme nakrájaný cesnak, špenátové listy a pridáme uvarenú ryžu.
Nakrájaný pór podusíme spolu s cuketou.
Na grilovacej panvici sprudka opečieme soleného lososa z obidvoch strán.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cuketa
losos
pór
ryba
ryža
špenátové listy
Hlivová polievka s kokosovým mliekom a medvedím cesnakom
» «
Ryžové rezance so šampiňónmi a avokádom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok