Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Kuracie rizoto s parmezánom a cviklovým šalátom
Pripravte si lahodné kuracie rizoto a doplňte ho o vynikajúci cviklový šalát.
Ingrediencie
hnedá ryža
mrazený hrášok
čerstvá cvikla
mrkva
cibuľa
parmezán
maslo
kuracie mäso (vopred upečené/uvarené)
biele korenie
Postup
Na wok panvici roztopíme kúsok masla a pridáme olivový olej.
Speníme nakrájanú cibuľu a surovú (opláchnutú) ryžu. Miešame 5 minút. Zalejeme trochou vývaru a miešame.
Po odparení vývaru opäť zalejeme ryžu vývarom a proces opakujeme cca 20 minút. Medzitým rizoto stále miešame.
Minútku pred koncom pridáme do rizota biele korenie, vopred upečené/uvarené a nakrájané kuracie mäsko, strúhaný parmezán a kúsok masla.
Podávame s cviklovým šalátom recept
tu
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cvikla
kuracie mäso
mäso
parmezán
ryža
Banánový chlebík
» «
Kuracia polievka s ryžovými rezancami a tamari omáčkou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok