Pečené bravčové karé s feniklom a cherry paradajkami
Fenikel nie je len obyčajné korenie. Okrem iných výhod pomáha aj tráviacemu systému, je prospešný pri chudnutí a zároveň potlačuje chuť do jedla. Dajte si ho s chutne pripraveným mäskom.
Ingrediencie
bravčové karé (500 g)
čerstvý fenikel (1 ks)
citrón
červená cibuľa (1 ks)
cesnak (3 strúčiky)
pór (100 g)
cherry paradajky (100 g)
suché biele víno (100 ml)
vývar/voda
morská soľ
čierne mleté korenie
kari korenie (2 ČL)
olivový olej
Postup
Fenikel a pór nakrájame na drobné kúsky a cherry paradajky na štvrtinky.
Do zapekacej misy dáme nakrájanú zeleninu, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a 1 lyžicou kari korenia.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok