Keďže ingrediencie sú kalorickejšie (lístkové cesto a smotana), dajte si na tanier naozaj len kúsok a so zvyškom kišu sa rýchlo rozdeľte, aby vás ďalší kúsok zbytočne nelákal. 🙂
Ingrediencie
lístkové cesto (200 g)
olej
vajíčka (3 ks)
smotana na varenie (60 g)
mlieko (40 g)
gorgonzola syr (100 g)
pór (200 g)
cherry paradajky (10 ks)
morská soľ
mleté biele korenie
Postup
Na vymastenú formu vložíme vyvaľkané lístkové cesto, zatlačíme a popicháme vidličkou. Cesto pečieme v rúre na 170 stupňov 10 minút.
V miske zmiešame vajíčka so smotanou a mliekom, bielym korením a soľou.
Po vychladnutí na cesto nalejeme "plnku", poukladáme nakrájaný pór, cherry paradajky a kúsky gorgonzoly.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok