Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Zeleninový šalát s restovanou zeleninou a syrovým korábičkom
Zvýšlia vám zelenina z polievky? Opečte si ju na troške masla a podávajte so šalátom.
Ingrediencie
varená zelenina z polievky (mrkva, petržlen)
polníček
cvikla
uhorka
paradajka
olivový olej
tekvicový olej
syrový korbáčik
Postup
Uvarenú mrkvu a petržlen pokrájajte a orstujte na troške masla.
Polníček, pokrájanú uhorku, paradajku a nastrúhanú cviklu zmiešame s olivovým a tekvicovým olejom.
Zeleninový šalát podávame s pečenou zeleninou a pokrájaným syrovým korbáčikom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cvikla
mrkva
paradajka
petržlen
polníček
syr
Ovsená kokosová kaša s kivi
» «
Paradajková polievka
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok