Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Zapečený karfiol s ružičkovým kelom a syrom
Na takto upravenú zeleninu určite ľahko nalákate aj deti.
Ingrediencie
karfiol
ružičkový kel
mlieko
vajíčka (3 ks)
muškátový oriešok
syr eidam
Postup
Do plechu na pečenie dáme jemne predvarený karfiol a kelové hlavičky.
Pripravíme zmes z vajíčok, mlieka, muškátového orieška a strúhaného syra.
Touto zmesou zalejeme karfiol a kel.
Pečieme v rúre na 190 stupňov 40 minút.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
eidam
karfiol
kel
syr
Lokša plnená tuniakom a špenátovými listami
» «
Dusený baklažán, červená cibuľa a cuketa s tamari omáčkou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok