Treska so špenátovým pyré a quinoa

Treska a špenát – ľahká a zdravá kombinácia.

Ingrediencie

  • treska
  • bylinky
  • morská soľ
  • mrazený špenát
  • cesnak
  • batat
  • quinoa
  • mrazený hrášok a mrkva

Postup

  1. Quinou uvaríme podľa návodu spolu s mrkvičkou a hráškom.
  2. Rybu posolíme, okoreníme bylinkami, uložíme na plech, ktorý sme potreli olivovým olejom. Pečieme na 180 stupňov cca 15 minút.
  3. Rozmrazený špenát uvaríme spolu s pretlačeným cesnakom a soľou cca 10 minút. V prípade potreby mixujeme ponorným mixérom do hladkej konzistencie.
  4. Batat uvaríme do mäkka.
  5. Tresku podávame s quinoa, špenátovým pyré a batatmi.

Recepty podľa ingrediencií

» «