Doprajte medvedí cesnak sebe aj svojim deťom. Jeho účinky budete cítiť.
Ingrediencie
arborio ryža
kurací vývar
cibuľa šalotka
biele korenie
špenátové listy
medvedí cesnak
syr parmezán
olivový olej
maslo
Postup
Na wok panvici roztopíme kúsok masla a pridáme olivový olej. Speníme nakrájanú cibuľu a surovú (opláchnutú) ryžu. Miešame 5 minút. Zalejeme trochou vývaru a opäť miešame. Po odparení vývaru zalejeme ryžu vývarom a proces opakujeme cca 20 minút. Medzitým rizoto stále miešame.
Tesne pred záverom, pridáme do rizota mleté biele korenie, nakrájané špenátové listy a listy z medvedieho cesnaku.
Minútku pred koncom pridáme strúhaný parmezán a kúsok masla.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok