Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Rozmarínovo-cesnakové pečené zemiaky s tvarohom
Túto kombináciu chutí si určite uvarte na obed, rozvonia vám celý dom.
Ingrediencie
zemiaky
cesnak
červená cibuľa
olivový olej
tvaroh
kyslá smotana/biely jogurt
mletá červená paprika
rozmarín
Postup
Zemiaky pečieme v rúre (160 stupňov cca 50 minút) s červenou cibuľou, cesnakom, rozmarínom a olivovým olejom.
Po upečení pridajte na porciu tvaroh zmiešaný s kyslou smotanou/bielym jogurtom a mletou červenou paprikou.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
tvaroh
zemiaky
Králičie mäso so šalátom a tekvicovými semiačkami
» «
Všehochuť šalát
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok