Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Pečená zeleninka
Jednoduché, zdravé a chutné. Pečená zeleninka je top!
Ingrediencie
cvikla
hokkaido tekvica
tekvica
batat
zeler
olivový olej
cesnak
morská soľ
Postup
Zeleninu nakrájame a poukladáme na plech, na ktorý sme dali alobal.
Alobal potrieme olivovým olejom.
V miske zmiešame olivový olej s prelisovaným cesnakom a morskou soľou.
Zmesou potrieme nakrájanú zeleninu.
Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30 minút.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
batat
cesnak
cuketa
cvikla
hokaido
olivový olej
zeler
Kuracia polievka s ryžovými rezancami a tamari omáčkou
» «
Špaldové celozrnné kolienka s lososom a šampiňónmi
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok