Makrela so šalátikom

Ingrediencie

  • filety z makrely
  • repkový olej
  • morská soľ
  • červená paprika
  • polníček
  • špenátové listy
  • mrkva
  • uhorka
  • cherry paradajky
  • ľanový olej - do šalátika
  • slnečnicové semiačka
  • cícer

Postup

  1. Na pekáč umietnime trošku oleja a poukaláme filety.
  2. Makrely môžeme posypať červenou paprikou a morskou soľou.
  3. Pečieme v rúre na 210 stupňov, 25 minút.
  4. Šalát spravíme nasledovne: špenátové a polníčkové listy zmiešame s postrúhanou mrkvou, pokrájanými paradajkami, uhorkou a uvareným cícerom. Šalát pokvapkáme ľanovým olejom a posypeme slnečnicovými semiačkami. Hotovo :).

Recepty podľa ingrediencií

» «