Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Hokaido krém s pečeným karfiolom
Hokaido polievočka vylepšená o pečený karfiol a kokosové mlieko. Vyskúšate?
Ingrediencie
hokkaido tekvica
batat zemiak
polovica zelenej papriky so stopkou
cenak (2 strúčiky)
cibuľa
tekvicové jadierka
kokosové mlieko
kurkuma
ghee maslo
olivový olej
soľ
Postup
Na olivovom oleji speníme pokrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.
Hokaido tekvicu očistíme a nakrájame na kocky (počas zimy používam mrazenú, zásoby z leta).
Hokaido tekvicu spolu s nakrájaným zemiakom a kurkumou, chvíľu miešame.
Pridáme papriku, osolíme, zalejeme vodou a varíme cca 20 minút.
Po uvarení vyberieme papriku a polievku rozmixujeme ponórnym mixérom.
Na panvici na troške ghee masla osmahneme predvarený karfiol.
Polievku podávame s karfiolom, tekvicovými semiačkami a kokosovým mliekom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
batat
cibuľa
hokaido tekvica
karfiol
tekvicové jadierka
Zapečený karfiol
» «
Ovčí syr s kváskovým chlebíkom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok